Arbeta hos oss

Nynäs hemservice AB söker kollegor

Vi på Nynäs söker vår nästa kollega inom hemstäd, fönsterputs samt flytt och storstäd. Vi söker en arbetsvillig medarbetare som brinner för service. Tillsammans jobbar vi med ansvar, bemötande och kvalité för att du ska känna dig 100% trygg, i ett glädjefyllt arbete med ren känsla.

Om dig: Det är meriterande ifall du har erfarenhet inom städ men det är inget krav, då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det driv du har. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och gillar ett jobb i ett högt tempo. Din arbetsplats är i hela Storstockholm därför är det viktigt att du har en god vana inom lokaltrafiken och dessutom är en stjärna på att hålla tider. Arbetet är på deltid vilket innebär att du kan vara flexibel med dina arbetstider. Bra förutsättningar för att lyckas:

  • Ha grundläggande kunskap inom städ
  • Behärska svenska eller engelska språket
  • Gillar att vara fysiskt aktiv
  • God lokalkännedom

Om jobbet: Dina idéer är en förutsättning för vår kvalité på hela Nynäs hemservices. Du får en introduktionsutbildning vid start och löpande utbildningar i utvecklingssyfte. På Nynäs jobbar vi tillsammans, relationsbyggande med arbetsledare och närmaste chefer kommer naturligt, vi erbjuder även regelbundna träffar med kollegor i trevliga sammankomster. Det är enkelt att jobba med oss, du kommer har tillgång till ditt schema via din smartphone.

Tillsammans siktar vi mot tydliga mål, genom våra värderingar som är ansvar, bemötande och kvalité görs arbetet 100% rätt. Din trygghet är viktigast för oss därmed får du trygghetsförsäkring, tjänstepension och kollektivavtal. Tillsammans håller vi det alltid rent, enkelt och naturligt. Vi ser fram emot din ansökan nynashemservice@gmail.com

Producerad av