Flyttstädning

Vår flyttstädning är utformad för att vara enkel och smidig för dig och med ett garanterat bra resultat. Vi arbetar med miljövänliga metoder och kunniga medarbetare
För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77

Vår flyttstädning är utformad för att vara enkel och smidig för dig och med ett garanterat bra resultat. Vi arbetar med miljövänliga metoder och kunniga medarbetare.

Läs mer om flyttstädning

Vid en flyttstädning tar vi med allt material som behövs. Vi besiktigar och kvalitetssäkrar direkt på plats, både med er och det företag som ska flytta in. De medarbetare som sköter din flyttstädning har genomgått en särskild utbildning för detta.

Tänk på att det under vissa perioder är många företag som flyttar. Boka därför gärna i så god tid som möjligt. Vi försöker alltid att hjälpa till på önskade datum, även när beläggningen är som högst.

Såhär går flyttstädning till

Skicka in din offertförfrågan genom att trycka på knappen ovan. Skriv in dina specifika önskemål, adress, storlek på lokalen och när du vill ha arbetet gjort. Vi återkommer då med ett förslag på tid och en uppskattning av totalkostnaden för flyttstädningen. Du godkänner förslaget genom att bekräfta till oss, och vi skickar då en arbetsorder till dig . I den framgår pris, tider och våra villkor.

Överlämning av nycklar kan ske på tre sätt. Antingen ser du till att någon släpper in oss när det är dags för jobbet. Eller så lämnar du in nycklarna på något av våra kontor i Nynäshamn innan städningen. Den tredje möjligheten är att vi hämtar nycklarna. Detta debiterar vi reskostnaden för. På samma sätt ser vi givetvis till att dina nycklar kommer tillbaka som de ska.

För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77
Producerad av