Fönsterputsning

Fönsterputsning med glasklara resultat. Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster som släpper in allt härligt ljus?
För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77

Fönsterputs – För glasklara resultat. Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster som släpper in allt härligt ljus? Fönsterputsning utan rinn märken, fläckar som resultat är ett hantverk som kräver finess. Många drar ut på och undviker arbetet eftersom det känns som ett jätteprojekt. Låt därför våra erfarna fönsterputsare på Nynäs hemservice ge dig ett glasklart resultat, på ett snabbt och prisvärt vis. 

Vi vänder oss till både privata kunder och företag.

Vi vänder oss till både privata kunder och företag och putsar fönster på lägenheter, hus, företag samt speciella fastigheter såsom kyrkor och dylikt. Vi putsar fönster på tvåvåningsvillor och upp till femvåningshus så länge man inte behöver använda hiss/lyft och man kan komma åt utomhussidorna. Vi är experter på att göra rent och snyggt! Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har. 

För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77
Producerad av