Kontorstädning

En välvårdad och välstädad kontorslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla
För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77

Vi arbetar flexibelt med all typ av kontorsstädning

En välvårdad och välstädad kontorslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla. Vi arbetar flexibelt med all typ av kontorsstädning i Nynäshamn med omnejd alla dagar i veckan för att möta dina behov. Förutom att vi arbetar flexibelt så är vi även miljömedvetna och använder specifika metoder och material för att värna om miljön. När du väljer våra tjänster så kan du vara säker på att du får den bästa kvaliteten och resultatet.

Så här går kontorsstädning till

Hur mycket kontorsstädning kostar varierar, beroende lokalens utformning, hur ofta det behöver städas m.m. Gör en offertförfrågan om kontorsstädning genom att trycka på knappen ovan, så återkommer vi med prisuppgift för städning av ert kontor.

Om ni antar vår offert bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om ert städningen på kontoret. Vi håller ett uppstartsmöte med dig och de medarbetare som ska städa hos er.

Vår ambition är alltid att en och samma medarbetare utför uppdragen hos er. Så långt det är möjligt städar vi på samma veckodag och klockslag vid varje tillfälle.

För offertförfrågan eller andra funderingar, tveka inte att kontakta oss
Klicka här för offert
Eller ring oss direkt 070-818 80 77
Producerad av